Meubels beschadigd, versleten of vuil? Bel Alexander, dé stoffeerder uit Apeldoorn

  1. Home
  2. Meubels beschadigd, versleten of vuil? Bel Alexander, dé stoffeerder uit Apeldoorn

Antieke meubels laat u repareren door Alexander, de gerenommeerde stoffeerder uit Apeldoorn. Als u een oud of speciaal meubelstuk bezit, dan wilt u deze natuurlijk kunnen gebruiken en centraal hebben staan in uw woning. Hierdoor kan uw meubelstuk defect raken, beschadigen of verslijten. Gelukkig betekent dit niet dat u uw antieke meubel moet afdekken en achter slot en grendel moet plaatsen. U kunt hem met de hulp van deze Meubelstoffeerderij Alexander weer volledig laten repareren, restaureren of stofferen.

Repareren

Misschien heeft u een schitterend tweedehands meubelstuk op de kop getikt dat enig onderhoud nodig heeft. Of uw eigen meubelstuk is zoveel gebruikt dat het door de jaren heen beschadigingen heeft opgelopen die u zelf niet kunt repareren. Bij Meubelstoffeerderij Alexander kunnen ze deze op een professionele wijze herstellen zodat uw meubelstuk er weer als nieuw uit komt te zien. Laat het hout vervolgens behandelen tegen houtworm, en uw meubel is niet alleen gerepareerd, maar ook weer een goed aantal jaren beschermd.

Restaureren

Is uw meubelstuk verouderd, verkleurd of begint de lak te bladeren? Dan kunt u het weer tot zijn voormalige glorie herstellen door het te laten restaureren. Onder restauratiewerkzaamheden vallen onder andere fineren, logen, lakken, in de was zetten, verstevigen en politoeren. Het meubelstuk zal er weer precies zo uitzien als al die jaren geleden. Zoekt u een bekwaam vakman voor deze klus, dan bent u bij Meubelstoffeerderij Alexander aan het juiste adres.

Stofferen

De stof waarmee een stoel, fauteuil, bankstel of sofa is bekleed, slijt vaak het eerste. Dit is een zachter en gevoeliger materiaal. Als de stof van uw meubelstuk beschadigd of versleten is, dan hoeft u het meubel gelukkig niet volledig te vervangen. Vooral niet als de rest van de onderdelen nog prima werken en in een goede staat verkeren. In die gevallen kunt u uw oude meubelstuk weer nieuw leven inblazen door het te laten stofferen door Meubelstoffeerderij Alexander. Bij deze vakman kunt u terecht voor onder andere herstofferen en reparaties, nieuwe binnenvullingen, leerreparaties en het hervullen van uw kussens.

Maak nu een afspraak en ontvang 10 procent korting

Als u op zoek bent naar een stoffeerder in Apeldoorn dan hoeft u niet verder te zoeken. Meubelstoffeerderij Alexander kan u bij al uw meubelproblemen helpen. Omdat geen meubelstuk hetzelfde is, werkt Alexander graag op afspraak om het eerst meubel te komen bekijken. Zo ontvangt u kwalitatieve service, vakwerk en kunt u uw wensen persoonlijk aan Alexander duidelijk maken. En als u nu belt, krijgt u 10 procent korting op de totaalprijs en wordt uw meubelstuk gratis opgehaald en weer teruggebracht. Dit is natuurlijk een aanbieding die u niet kunt laten lopen.