Uw meubelstuk weer als nieuw bij Meubel Stoffeerderij Alexander in Apeldoorn

Meubels zijn voor hun eigenaren vaak meer waard dan in geld is uit te drukken. Antieke stukken, erfstukken of op maat gemaakte exemplaren pronken al jaren in uw woning, waardoor u aan uw meubels gehecht bent geraakt. Het komt dan ook vaak als een grote teleurstelling als deze gebreken beginnen te vertonen of cosmetisch verslechteren. Misschien is het de bedoeling dat uw meubelstuk jaren in de familie blijft en nog generaties lang zal kunnen worden gebruikt. U kunt het meubelstuk inpakken en wegzetten om beschadigingen te voorkomen, maar gelukkig is dat niet nodig. Uw meubel is vaak namelijk nog prima te repareren, restaureren of herstofferen bij Alexanders Meubel Stoffeerderij te Apeldoorn.

Diensten

Of u nu een tweedehands meubelstuk op de kop heeft getikt waar u potentie in ziet, of uw eigen meubelstuk is beschadigd of versleten, bij Meubel Stoffeerderij Alexander kunt u terecht voor een groot aantal diensten. Zo is het mogelijk uw verouderde antieke stuk volledig te laten restaureren en in zijn oude glorie te herstellen. Is uw meubel defect, dan kunnen de vakmannen bij deze stoffeerderij uit Apeldoorn deze herstellen en uw meubelstuk weer functioneel maken. En is de stof grauw geworden en versleten, of zit uw bank of stoel niet meer comfortabel, dan kunt u deze opnieuw laten stofferen en vullen zodat deze er weer volledig als nieuw uitziet.

Behandelingen

Om dit te kunnen verwezenlijken kunnen uw meubelstukken bij Meubelstoffeerderij Alexander op verscheidene manieren worden behandeld. Denk bijvoorbeeld aan het in de was zetten en het opnieuw lakken van het hout. Ook fineren, logen en politoeren vallen hieronder. Nadat deze volledig is hersteld en er weer als nieuw uitziet, kunt u het hout ook laten behandelen tegen houtworm. Dit hardnekkige ongedierte kan helaas maar al te veel schade aanrichten aan uw houten meubels en u doet er goed aan hier direct korte metten mee te maken, voordat het te laat is. Bij Meubel Stoffeerder Alexander kunt u uw meubel dus laten herstellen, maar ook laten beschermen van invloeden van buitenaf.

Bel nu en ontvang 10 procent korting

Wilt u uw meubelstuk ook weer laten stralen, dan kunt u nu een afspraak maken met Meubelstoffeerderij Alexander. Deze zullen vervolgens persoonlijk bij u langskomen om uw meubel te bekijken en op basis daarvan een prijsopgaaf samen te stellen. Bij deze stoffeerder staat service, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Niet alleen profiteert u nu van een interessante 10 procent korting, maar uw meubel wordt ook gratis opgehaald en weer teruggebracht. Zo kan uw schitterende meubelstuk binnen een korte tijd weer met trots getoond en gebruikt worden.