Meubelstoffeerderij Zutphen

  1. Home
  2. Meubelstoffeerderij Zutphen

Welkom bij onze meubelstoffeerderij in Zutphen, waar we met trots al meer dan 75 jaar vakmanschap bieden. Opgericht door grootvader Alexander en nu voortgezet door kleinzoon Alexander, staat ons familiebedrijf garant voor een authentieke en persoonlijke service. Wij begrijpen dat uw meubels niet alleen functioneel zijn, maar ook een emotionele waarde hebben. Daarom besteden wij uiterste zorg aan het stofferen, repareren en restaureren van uw kostbare meubels. Met een ruime keuze aan stoffen, waaronder meer dan 600 varianten en leer, zorgen wij ervoor dat elk meubelstuk weer als nieuw wordt.

Wat kan een meubelstoffeerderij Zutphen voor u betekenen?

Onze meubelstoffeerderij in Zutphen biedt een breed scala aan diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een antieke stoel heeft die een nieuwe bekleding nodig heeft, een doorgezakte bank die opgevuld moet worden, of een kast die gerestaureerd moet worden, wij staan voor u klaar. Wij bieden niet alleen stoffering, maar ook reparaties aan antieke meubels, kisten, kabinetten, en kasten. Bovendien kunt u bij ons terecht voor professionele houtwormbehandelingen. Met onze meubelstoffeerderij in Deventer en Zutphen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de staat van uw geliefde meubels.

Waarom onze meubelstoffeerderij in Zutphen?

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor onze meubelstoffeerderij voor Doesburg, Zutphen en omgeving. Allereerst bieden wij een gratis haal- en brengservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van uw meubels. Daarnaast hanteren we scherpe prijzen voor onze diensten, waardoor u niet alleen kwaliteit, maar ook waarde voor uw geld krijgt. Wij zijn trots op onze snelle service, waarbij wij binnen 48 uur oplossingen bieden voor doorgezakte banken en fauteuils. Onze meubelstoffeerderij in Zutphen staat bekend om haar nauwkeurige en duurzame afwerkingen, waardoor uw meubels er weer als nieuw uitzien en aanvoelen.

Meubelstoffeerderij Zutphen

Hoe werkt het stofferen van meubels?

Bij onze meubelstoffeerderij in Zutphen begint het proces met een vrijblijvende prijsopgave aan huis. Wij komen bij u langs om uw meubels te beoordelen en bespreken uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide collectie stoffen en leer. Na akkoord nemen wij uw meubels mee naar onze werkplaats, waar wij zorgvuldig te werk gaan om ze te herstellen en te vernieuwen. Van het opvullen van zitkussens tot het herstofferen met stof of leer, wij zorgen ervoor dat uw meubels met de grootst mogelijke zorg worden behandeld. Het eindresultaat is altijd een prachtig gerenoveerd meubelstuk dat weer jaren meegaat.

Over onze werkwijze

Onze werkwijze bij meubelstoffeerderij Zutphen is gebaseerd op vakmanschap, precisie en klanttevredenheid. Wij geloven dat elk meubelstuk uniek is en daarom een persoonlijke aanpak verdient. Onze ervaren stoffeerders en restaurateurs gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw meubels er niet alleen mooi uitzien, maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Tijdens het hele proces houden wij u op de hoogte van de voortgang en staan wij klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Bij onze meubelstoffeerderij in Zutphen kunt u erop vertrouwen dat uw meubels in goede handen zijn.

Neem gerust contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij onze meubelstoffeerderij in Zutphen staan wij altijd klaar om u te helpen met al uw meubelstoffeer- en restauratiebehoeften. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of door een bezoek te brengen aan onze werkplaats. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten en uw meubels nieuw leven in te blazen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en passie voor het vak bent u bij meubelstoffeerderij Zutphen verzekerd van de beste service en kwaliteit.