Meubelstoffeerderij Doesburg

  1. Home
  2. Meubelstoffeerderij Doesburg

Meubelstoffeerderij Doesburg staat voor vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Wij zijn trots op ons familiebedrijf, Alexander, dat al meer dan 75 jaar bestaat en inmiddels wordt geleid door de derde generatie. Opgericht door grootvader Alexander in Apeldoorn, zetten wij nu zijn passie voort vanuit het prachtige Doesburg. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk, of het nu gaat om het stofferen, repareren of restaureren van uw geliefde meubels.

Wat kan de meubelstoffeerderij in Doesburg voor u betekenen?

Bij onze meubelstoffeerderij in Zutphen of Doesburg kunt u rekenen op een breed scala aan diensten die uw meubels weer als nieuw maken. Wij bieden niet alleen stoffeerwerk, maar ook deskundige reparaties aan antieke meubels, kisten, kabinetten en kasten. Heeft u te maken met houtworm? Geen probleem, onze specialisten hebben ruime ervaring in houtwormbehandelingen. Daarnaast profiteert u bij ons van een gratis haal- en brengservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw kostbare meubels. Wij staan bekend om onze snelle service; doorgezakte banken en fauteuils zijn binnen 48 uur weer zo goed als nieuw.

Waarom kiezen voor onze meubelstoffeerderij in Doesburg?

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor dé meubelstoffeerderij van Deventer, Doesburg en omgeving. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in de branche, garanderen wij topkwaliteit en duurzaamheid in al ons werk. Wij werken met de beste materialen en hebben een indrukwekkende collectie stoffen en leersoorten waaruit u kunt kiezen. Bovendien bieden wij scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice. Onze gratis haal- en brengservice en de vrijblijvende prijsopgaven aan huis maken het u extra gemakkelijk. Wij komen graag bij u langs om uw meubels te beoordelen en de kosten direct met u te bespreken.

Meubelstoffeerderij Doesburg

Over de werkwijze van meubelstoffeerderij Alexander

Onze werkwijze bij meubelstoffeerderij Doesburg is gericht op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij starten altijd met een grondige inspectie van uw meubelstuk om de staat ervan te beoordelen en de beste aanpak te bepalen. Vervolgens bespreken wij met u de mogelijkheden en maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Ons vakmanschap komt tot uiting in de precisie en zorg waarmee wij uw meubels behandelen. Of het nu gaat om het opvullen van zitkussens, herstofferen met een nieuwe stof of leer, of het restaureren van antieke stukken, wij zorgen ervoor dat uw meubels weer stralen als nooit tevoren.

Een ruime keuze bij Alexander

Bij meubelstoffeerderij Doesburg heeft u de keuze uit een indrukwekkende selectie van meer dan 600 stoffen, inclusief diverse soorten leer. Deze ruime keuze stelt ons in staat om elk meubelstuk precies aan te passen aan uw wensen en interieurstijl. Onze stoffen variëren van klassiek tot modern, zodat er voor ieder wat wils is. Naast onze uitgebreide collectie stoffen bieden wij ook een breed scala aan reparatieservices. Van het vervangen van versleten bekleding tot het repareren van beschadigde houten onderdelen, wij hebben de expertise om uw meubels weer in topconditie te brengen.

Neem contact met ons op

Heeft u een meubelstuk dat toe is aan een opknapbeurt? Neem dan contact op met meubelstoffeerderij Doesburg. Wij staan klaar om u te helpen met al uw stoffeer- en reparatiebehoeften. U kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgave en om uw wensen te bespreken. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vakmanschap om uw meubels weer als nieuw te maken. Bij meubelstoffeerderij Doesburg bent u verzekerd van kwaliteit, service en een persoonlijke benadering.