Meubelstoffeerderij Deventer

  1. Home
  2. Meubelstoffeerderij Deventer

Bij Alexander, meubelstoffeerderij Deventer, begrijpen wij dat uw meubels een verlengstuk zijn van uw persoonlijke stijl en comfort. Met meer dan 75 jaar ervaring in het stofferen, restaureren en repareren van meubels, biedt ons familiebedrijf, opgericht door grootvader Alexander in Apeldoorn, een authentieke en persoonlijke service aan onder leiding van kleinzoon Alexander. Wij zijn trots op onze uitgebreide collectie van meer dan 600 verschillende stoffen, inclusief leer, waaruit u kunt kiezen om uw meubels nieuw leven in te blazen. Met onze gratis haal- en brengservice en scherpe prijzen, maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk om uw meubels door ons te laten verzorgen.

Wat doet een meubelstoffeerderij Deventer?

Een meubelstoffeerderij in Deventer houdt zich bezig met het professioneel bekleden van meubels met nieuwe stof of leer, het repareren van beschadigde onderdelen en het restaureren van antieke stukken. Wij hebben ons gespecialiseerd in het herstofferen van banken, fauteuils, stoelen en andere meubelstukken. Daarnaast bieden wij snelle oplossingen voor doorgezakte zitkussens, waarbij wij binnen 48 uur de vulling kunnen vernieuwen zodat uw meubels weer als nieuw zitten. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvend advies en een prijsopgave aan huis, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Hoe wij te werk gaan

Bij meubelstoffeerderij Deventer hanteren wij een nauwkeurig en zorgvuldig proces om ervoor te zorgen dat uw meubels de beste behandeling krijgen. We beginnen altijd met een grondige beoordeling van uw meubels, waarbij we kijken naar de staat van het frame, de vulling en de stof of het leer. Vervolgens bespreken we met u de mogelijkheden en de beste stoffen of leeropties uit onze grote collectie. Na uw goedkeuring starten wij met de herstoffering, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en technieken om de levensduur van uw meubels te verlengen.

Meubelstoffeerderij Deventer

De voordelen van onze meubelstoffeerderij

Onze meubelstoffeerderij in Deventer biedt talloze voordelen. Dankzij onze lange ervaring en vakmanschap kunnen wij meubels restaureren en repareren met oog voor detail en kwaliteit. Onze gratis haal- en brengservice zorgt ervoor dat u geen moeite hoeft te doen om uw meubels naar ons toe te brengen. Daarnaast bieden wij een snelle service, zodat u niet lang zonder uw favoriete zitmeubel hoeft te zitten. Onze vrijblijvende prijsopgaven aan huis maken het mogelijk om direct een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en de mogelijkheden.

Dé meubelstoffeerderij in Deventer

Waarom zou u kiezen voor onze meubelstoffeerderij in Zutphen of Deventer? Onze passie voor het vak, gecombineerd met onze persoonlijke benadering, maakt ons de ideale partner voor al uw stoffeer- en restauratiebehoeften. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun wensen en verwachtingen worden overtroffen. Met meer dan zeven decennia aan ervaring en een uitgebreide collectie stoffen en leer, kunnen wij elk project aan, groot of klein. Onze expertise en klantgerichte aanpak hebben ons een uitstekende reputatie opgeleverd in Deventer en omstreken.

Neem contact met ons op

Heeft u meubels die een opknapbeurt kunnen gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met de meubelstoffeerderij van Doesburg, Deventer en omgeving. Wij staan klaar om u te helpen met al uw stoffeer- en reparatievragen. Maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice en profiteer van scherpe tarieven. Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave aan huis en ontdek hoe wij uw meubels nieuw leven kunnen inblazen. Wij kijken ernaar uit om uw meubels weer in topconditie te brengen!