Laat uw meubels weer stralen

Meubels zijn vaak dierbare bezittingen, waar u waarde aan hecht omdat het bijvoorbeeld erfstukken zijn, of antieken. Wat voor anderen oogt als een simpel meubelstuk is voor u waarschijnlijk meer waard dan in geld is uit te drukken. Als uw oude meubel gebreken begint te vertonen omdat het versleten of beschadigd is, dan betekent dit niet meteen dat u deze bij het grofvuil hoeft te zetten. U kunt uw meubel namelijk vaak nog prima laten repareren, restaureren of herstofferen bij Meubelstoffeerderij Alexander.

Antieke meubels: restaureren

Uw antieke meubelstuk heeft over de jaren goed dienstgedaan, maar nu is het zijn glans verloren, de lak begint te bladeren en houtwormen zijn er permanent ingetrokken. Vergeleken met vroeger ziet het meubel er moe en grauw uit. Dit is jammer, u bezit namelijk een pronkstuk dat met trots in uw woning kan worden tentoongesteld en hopelijk nog vele jaren in uw familie blijft. Door uw meubel naar meubelstoffeerderij Alexander te brengen, kan deze hem waarschijnlijk weer volledig restaureren. Dat betekent fineren, logen, verstevigen, lakken, politoeren en in de was zetten. Laat u vervolgens het hout behandelen tegen houtworm, dan is uw meubel niet alleen hersteld, maar ook beschermd.

Tweedehands koopjes: repareren

Een meubelstuk dat er voor anderen uitziet alsof het zijn beste dagen heeft gehad, kan vaak nog prima worden gerepareerd. Heeft u tweedehands een schitterend meubelstuk op de kop getikt, maar is deze aardig beschadigd? Of wilt u uw eigen defecte meubelstuk laten herstellen en weer functioneel laten maken? Dan kunt u een afspraak maken met Alexander, Meubelstoffeerder uit Apeldoorn. Deze vakman kan uw meubelstuk repareren, behandelen, versterken, lijmen en weer volledig tot zijn oude glorie herstellen.

Versleten bank: stofferen

En natuurlijk kunt u bij deze meubelstoffeerder uit Apeldoorn uw bank, stoel, fauteuil en kussens ook opnieuw laten stofferen. De stof is vaak de plaats waar het meubelstuk het snelste beschadigt, omdat dit zacht is en snel slijt. In plaats van een volledig nieuw meubel aan te schaffen kunt u uw oude meubel weer leven inblazen door deze te laten stofferen en de binnenvulling te laten vernieuwen. U kunt daarna weer vele jaren genieten van uw bank die er met een frisse kleur en comfortabele vulling weer volledig als nieuw uit zal zien.

Een afspraak maken

Bij Meubelstoffeerderij Alexander werkt men graag op afspraak bij u thuis. Dit is omdat geen enkel meubelstuk hetzelfde is en u zo een persoonlijke vrijblijvende prijsopgaaf kunt ontvangen op basis van de staat van uw meubel. Zo garandeert Meubelstoffeerderij Alexander een goede kwalitatieve service te leveren en waarde te hechten aan persoonlijk contact. Wacht dus niet en maak een afspraak, zodat ook uw meubelstuk binnen een korte tijd weer kan stralen.